פנקסי רצועות - סבב 2
אני יודעת שכבר הכנתי לא מעט מפנקסי רצועות (למשל כאן), אבל אני כל כך אוהבת אותם ונהנית להכין אותם, שהכנתי עוד ערימה (:
אני משתדלת לרכז אותם לפוסט אחד עם הרבה פנקסים כדי שלא להתיש אותכן (:
פנקס ראשון:
פנקס על רקע לבן, שהוכן מתני לחמתי.
תבנית חיתוך Just a Note התאימה לפה בול.
פנקס שני:
תבנית חיתוך מאוד מוצלחת שהשאלתי מרונית אורבאום (ואח"כ גם הזמנתי לעצמי). Today is a good day to have a good day.
תובנות:
1. אישית, עדיין חושבת שהרקע השחור יותר עוצמתי. אבל מקבלת את זה שלחלק מהאנשים שחור זה צבע קשה.
2. התבנית חיתוך בפנקס הראשון מצויינת (האותיות מחוברות וזה Inlay אחד) ומתאימה בול לפנקסים. התבנית בפנקסים 2-4 דורשת הרבה יותר עבודה (צריך לעשות Inlay לכל אות בנפרד), אבל התוצאה מהממת. היא גם תופסת שטח גדול יותר מחזית הפנקס, אז אין ממש מקום לקישוטים מסביב. זה גם יתרון וגם חיסרון (: פנקס 5 היה טרוף טוטאלי. בפנקס 6 עבדתי עם תבנית שהיא כמו זאת של הפנקס הראשון. חיתוך אחד והכל יוצא. תענוג.
3. במקבץ השני (פנקסים 2-4), הרבה יותר אהבתי את הפנקס עם הפסים האופקיים מאשר את הפנקס עם הפסים האלכסוניים. יש לזה שתי סיבות. אחת, משהו בצבעוניות של הפסים האופקיים עבדה לי יותר טוב. שתיים, בפנקס עם ה]פסים האלכסוניים הפונט הלבן חזק לי מדי. והמאטינג השחור שלו (הבלון) פחות עובד ביחד. בפנקס עם הפסים האופקיים הבלון הוא בעצם מה שנחתך מהפסים הצבעוניים.... זה יותר טוב לי בעין.
4. הפנקס השלישי, השחור, הפתיע אותי לטובה. אהבתי אותו מאוד. התלבטתי מאוד אם להוסיף קצת פרחים (כמו בפנקס הראשון), והחלטתי להשאר עם קו נקי.
5. המקבץ השלישי (פנקסים 5-6) אני מאוד אוהבת את הצבעוניוצ. אני חושבת שבמפתיע גם פה הרצועות בתור פסים אופקיים עובדות יותר טוב. לגבי הכיתוב, פנקס 4 אולי קצת גדול מדי?
מהממממם
השבמחקאיפה קונים את הדפים הפנימיים של הפנקסים?